Sardine la cuptor

de Bunica in Peste, 18 Oct 2009 | 24772 vizualizari

 

Azi am cumparat sardine proaspete si le-am pregatit bucuroasa ca am ajuns astfel la reteta mea cu numarul 100 pe bucataras.ro

 

INGREDIENTE

  • 500 gr sardine
  • 1 legatura patrunjel
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de maslijne
  • zeama de la o lamiie
  • zeama de la o portocala
  • o lingurita rasa de oregano
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sardine la cuptor:

Am curatat sardinele de solzi si maruntaie, le-am spalat bine si le-am aliniat in tava. Am adaugat printre ele patrujelul tocat marunt, usturoiul, sarea, oregano si piperul. Le-am stropit apoi cu ulei de masline si sucul de la lamiie si portocala. Le-am bagat la cuptor pentru 20-25 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (12)

nadina73 1

19.08.2010, 23:46

super ce sa mai zic bunicasi 5 f si la favo

vero_closca 1

19.09.2010, 23:15

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:32

imi plac sardinele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sardine in aluat de bere